Transmixt, de peste 20 ani la dispozitia dumneavoastra

1979 - Consiliul Popular al Judetului Bistrita Nasaud aproba crearea unei companii regionale de transport (IJTL Bistrita-Nasaud), avand ca obiect de activitate transportul local si judetean de calatori si transportul de marfuri;

1991 - Societatea Comerciala TRANSMIXT SA BISTRITA a luat fiinta la data de 22 aprilie 1991 - data inmatricularii sale la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J/06/120/1991. La baza infiintarii societatii comerciale au stat prevederile Legii nr. 15/ 1990 privind reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societatii comerciale, precum si Hotararea Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud nr. 26/31.01.1991 privind infiintarea societatii comerciale de interes judetean. In baza acestor acte normative, fosta Intreprindere Judeteana de Transport Local Bistrita a fost transformata in societate comerciala pe actiuni.

1993 - SC Transmixt SA Bistrita a functionat ca societate comerciala pe actiuni cu capital integral de stat pana la data de 27.03.1993, cand, urmare a dispozitiilor Legii nr. 58/1991 privind privatizarea societatilor comerciale, 30% din capitalul social a fost transmis Fondului Proprietatii Private I Banat - Crisana. De la aceasta data societatea a avut doi actionari: Statul Roman, reprezentat prin Fondul Proprietatii de Stat, fiind principalul actionar care detinea 70% din capitalul social si Fondul Proprietatii Private I Banat Crisana care detinea 30% din capitalul social.

1995 - Prin Legea nr. 55/1995, pentru accelerarea procesului de privatizare, o parte a capitalului social detinut de Fondul Proprietatii Private I Banat - Crisana a fost transferat cu titlu gratuit catre cetatenii romani indreptatiti, sub forma de certificate de proprietate si cupoane nominative de privatizare si care au fost subscrise de catre detinatori prin libera lor optiune la societatile comerciale supuse privatizarii in masa. Printre acestea a fost si societatea comerciala Transmixt SA Bistrita.

2003 - Pana la 25.06.2003, la Societatea Comerciala Transmixt SA Bistrita figurau doua categorii de actionari si anume: Statul roman prin Autoritatea pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului si actionari persoane fizice.
   In urma licitatiei organizate conform Legi 137/2002, SC Tehnorom-Impex SRL a preluat pachetul majoritar de actiuni de la Autoritatea pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului. 

2011 - SC Transmixt SA si SC Tehnorom Impex SRL au fuzionat, Transmixt avand calitatea de societate absorbanta.

Urmare fuziunii, structura capitalului social, se prezinta astfel: 

 - Horoba Melente detine 98.20 % din capitalul social 

 - Alte persoane fizice - detinand impreuna 1.80 % din capitalul social

 

Personal:
Numar total angajati 156 din care:
a) Management:   4 
b) Auxiliar:         25 
c) Operativ:      127

Activitati curente:
Transportul de persoane se diferentiaza functie de nevoile de calatorie a solicitantilor, dupa cum urmeaza:

a)    transportul urban include transportul public de persoane prin curse regulate cu autobuzul;
b)    transportul judetean prin curse regulate;
c)    curse speciale in baza contractelor cu diversi clienti;
d)    curse ocazionale.

Alte activitati:

  • transportul de marfa efectuat cu mijloace de transport specifice (walkingfloor, cimentruck-uri, autobasculante);
  • service auto.
NOUTATI

Angajam: MECANICI AUTO

Oferim salariu atractiv in functie de performanta + bonuri de masa + asigurare privata de accidente

CV-urile  se depun la sediul TRANSMIXT SA,  Str. Sigmirului , nr 16,

Telefon 0263-233.459 sau e-mail: office@transmixtbn.ro

Pt alte detalii, accesati:http://transmixtbn.ro/transmixt_sa-comunicate_de_presa

 

ANGAJAM
Get the Flash Player to see this player
14  online
Total vizitatori:  199247 
   HOME    |    LINIA 13    |    HARTA RETELEI    |    LINII    |    STATII    |    CONTACT
design: Greenhead Media | programare: Publimedia